Fyr Coaching - Via het Fyr Collectief een korter en duurzamer herstel
There is nothing to show here!
Slider with alias collectief not found.

Als je vitaal fit bent, dan ben je fysiek en mentaal in balans.

Je zit lekker in je vel, hebt minder last van stress, staat positief in het leven, bent veerkrachtig en energiek en bent in staat om effectief om te gaan met problemen of uitdagingen. Je moet er wel actief mee bezig zijn, anders raak je de balans kwijt.

Aan overspannenheid en burn-out gaat meestal een lange periode vooraf, waarin je signalen van je lichaam en je omgeving negeert. Bij een burn-out kan dit jaren zijn. Al die tijd zorg je steeds minder goed voor jezelf. Je komt steeds meer onder druk te staan, bent snel moe en geïrriteerd, slaapt en eet slechter. Sport schiet erbij in, ontspanning is er bijna niet en als er even ruimte is voor ontspanning dan voel je je vaak nog slechter.

 

Ik ging met sprongen vooruit toen ik naast mentale coaching ook actief aan de slag ging met o.a. yoga, mindfulness, meditatie, personal fitness, surfen en gezonde voeding. Het geeft ritme en energie, leert je te ontspannen en zet je lijf niet nog verder onder druk. Dit samenspel merkte ik ook bij anderen die door dit proces zijn gegaan. Kortom, ik geloof in een holistische aanpak. Het zal uiteindelijk tot een korter, sterker en duurzamer herstel leiden.

Op basis van jouw wensen, introduceer ik je verder in het Fyr Collectief. 

In het Fyr Collectief zijn helden uit andere disciplines verenigd die allen het doel hebben om vanuit hun eigen expertise bij te dragen aan de groei en herstel van anderen.