Fyr Coaching - Verbreed je perspectief en kom in beweging

Op onze korte en intense reis samen, wijs ik je niet de weg, maar ben ik een vast baken en lichtpunt.

Fyr Coaching is Jean-Paul Bindels. Ik heb 8 jaar diverse leidinggevende rollen gehad bij een start/scale-up in de online marketing.
De rode draad is mensen verbinden en in beweging krijgen. Ik krijg energie als ik kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van anderen.

In 2018 realiseerde ik na meerdere rollen in de online marketing dat het leven mij leidde. Het was tijd voor verandering.

Fyr Coaching combineert mijn fascinatie voor persoonlijke groei en drive om de wereld een stukje mooier te maken.

Ik daag je uit om stappen te zetten op het gebied van persoonlijk leiderschap. Ik help je met het vinden van je richting, ombuigen van belemmerende patronen en het nemen van de volgende stap.

Ik werk intuïtief en ben scherp in mijn observaties, maar altijd met voldoende humor en compassie.

Ik merkte dat ik in de ratrace zat druk bezig van promotie naar promotie, en van target naar target. Hoogopgeleid, maar enkele essentiële zaken/inzichten nooit geleerd.

Missie

Ik geloof er heilig in dat young professionals vooral nu in de huidige prestatiemaatschappij gebaat zijn bij meer zelfkennis, zelfliefde en richting.

Je kunt zoveel ‘rijker’ leven als je weet waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je heen wilt.

Een heldere koers en stip op de horizon helpt je om makkelijker en krachtiger keuzes te maken in het leven en activiteiten te ondernemen die in lijn zijn met wat voor jou belangrijk is.

.

Rijker leven is ook realiseren als je jezelf op sommige vlakken in de weg staat. Niemand zou zich zelf klein hoeven te houden. Het werkt bevrijdend als je afrekent met belemmerende patronen.

Mijn missie is om jou bij dit mooie proces te ondersteunen. Zodat jij kan groeien naar je beste versie. De wereld verdient namelijk onze beste versies. Samen maken we op deze manier de wereld iedere keer een stukje mooier.

Werkwijze

Het doel van coaching is om jouw zelfsturend vermogen te vergroten, je meer inzicht te geven en je helpen bij het nemen van stappen.

Ik geloof in de Inclusieve Coaching aanpak gecombineerd met de Positieve Psychologie stroming, waarbij men uitgaat van heel de mens en werkt met heel de mens. Als mens kan je niet stuk zijn. Er kan hoogstens een deel (momenteel) niet goed functioneren.

Ik maak gebruik van verschillende technieken uit de Rationeel Emotieve Training, Transactionele Analyse en Neuro Linguïstisch Programmeren. Ik combineer dit waar mogelijk met enerverende praktische oefeningen om zo een dynamisch en uitdagend traject te bieden.

Belangrijk voor een succesvol coachtraject is dat jij naar de plek van moeite wilt gaan, dat je actief aan de slag gaat met de nieuwe inzichten en experimenteert met ander gedrag. Kortom dat je de motivatie hebt om dit traject aan te gaan. Het zal niet altijd makkelijk zijn maar je inspanningen worden beloond.

.

Onze relatie is gebaseerd op gelijkwaardigheid, waarbij ik een sfeer van veiligheid en vertrouwen schep, zodat jij in die spiegel durft te kijken. Ik ben de facilitator van jour leerproces, de spiegel en de ongeremde vragensteller. Als het de situatie dient ben ik je motivator en inspirator. De antwoorden op je vraagstuk zoeken we in jou.

Kortom: met een beter beeld van en over jezelf, een goed gevulde rugzak met nieuwe inzichten, ervaringen en handvatten rijker ga jij na ons traject weer verder op je pad.

Plan nu je gratis intake gesprek
Ik volg de gedragscode en het klachtenreglement van de NOBCO, en ik ben onderdeel van Coachfinder. Bekijk hier mijn persoonlijke Coachfinder profiel.
Opleidingen

CoachCenter Den Haag
Professioneel Coaching & Leiderschap – NOBCO Practitioner gecertificeerd

Internationale Bedrijfskunde Master
Bachelor – Universiteit Maastricht

Mijn energy-boosts: golfsurfen, koken, reizen, kickboksen, snowboarden, skiën, yin yoga, fitness, liefde voor mezelf en anderen, zee, strand en vuurtorens.