fyrcoaching_zee_vuurtoren_coruna

Ik stem voor meer zelfreflectie-zondagen!

Ik stem voor meer ‘zelfreflectie zondagen’! Wie doet mee?

Een treffend artikel uit de Volkskrant “Zen-leraar Edel Maex : ‘Kinderen maken ook geen lijstjes in hun hoofd”, over het belang van rust, tijd en mildheid op het moment dat je in een burn-out bent beland. Maar dan ben je dus al over het randje gegaan.

Als iedereen nou eens wat vaker bij zich zelf ten rade gaat hoe hij/zij in het leven staat, wat nou echt belangrijk is en of je nu wel/niet al je energie in de juiste mensen en activiteiten steekt.

Enkele interessante quotes uit het artikel:

“Wij hebben een scheiding aangebracht tussen lichaam en geest die niet bestaat.”

“Maar het is niet altijd de werkgever. Mensen zijn zelf ook verantwoordelijk. Ze jagen zichzelf over grenzen, gaan met weinig respect met zichzelf om.”

“Mij gaat het om menselijkheid, respect voor jezelf en anderen, mindfulness is er maar een voorbeeld van. Ik zie het als een onderdeel van een bredere onderstroom in de samenleving die zegt: zo kunnen we niet leven, dit moet anders. Het is een nood aan zingeving, samenhang, verbondenheid, ethiek.”

^
Fyr Coaching stimuleert persoonlijk leiderschap bij young professionals door middel van 1-op-1 coaching en trainingen. Daarnaast is Fyr Coaching gespecialiseerd in coaching voor, tijdens of na overspannenheid/burn-out.

Mijn missie is het om jou te helpen bij persoonlijke groei en organisaties te ondersteunen om dit te faciliteren bij hun werknemers. De wereld verdient namelijk jouw beste versie. Samen maken we op deze manier de wereld iedere keer een stukje mooier. Benieuwd waar ik voor sta en hoe ik werk? Kijk dan hier

photo credit: Olf de Bruin – beeld uit Volkskrant artikel