Fyr Journal - Journal Wanderings #4 - Zo efficiënt mogelijk om gaan met onze tijd, ruimtes en energie
fyrcoaching_gekleurd_hek

Journal Wanderings #4 – Zo efficiënt mogelijk om gaan met onze tijd, ruimtes en energie

1 April. De situatie vraagt veel van ons maar gelukkig prikkelt het ook bij velen creativiteit. Het vraagt om zo efficiënt mogelijk om te gaan met onze tijd, ruimtes en energie.

Het vraagt om zo efficiënt mogelijk om te gaan met onze tijd, ruimtes en energie. Oude en nieuwe hobby’s worden opgepakt, veelal binnenshuis. Interieurs worden aangepakt en kamers krijgen meerdere functies.

Er is ruimte om nieuwe dingen te leren, te oefenen en mee te experimenteren. Je leest nu die boeken waar je normaal niet aan toe kwam. Je planten krijgen weer wat meer liefde. Het kan allemaal.

Vooral nu is het belangrijk om lekker veel zaken te ondernemen die je energie geven. Met gepaste afstand buiten maar nog beter lekker binnenshuis.

Welke energieke activiteiten heb jij opgepakt?
Heb jij nog tips?

– staystrong | staysane | staysafe –


Fyr Coaching gelooft vurig dat young professionals gebaat zijn bij meer zelfkennis, zelfliefde en richting vooral nu in de huidige prestatiemaatschappij.

Verbreed je perspectief, verduidelijk jouw stip aan de horizon en kom in beweging door middel van 1:1 coaching, trainingen of het Fyr op je koers 4 weken programma.

Benieuwd of coaching of het Fyr op je koers programma iets voor jou is kijk dan op https://www.fyrcoaching.nl/