Fyr Journal - Journal Wanderings #3 - De ruimte die deze situatie geeft positief gebruiken
fyrcoaching_lege_straat

Journal Wanderings #3 – De ruimte die deze situatie geeft positief gebruiken

27 maart. Hoe ervaar jij de eerste twee en een halve week van onze nieuwe realiteit? Toch even schakelen als je opeens 24-7 op elkaars lip zit.  

Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat we opeens veel meer in verbinding treden met onze geliefden en naasten. Afstand doet er niet toe, er voor elkaar zijn dat telt.

Bij mezelf merkte ik de afgelopen week een sluimerend onrustig gevoel. Een vleugje van onzekerheid, angst en rouw. Niet weten waar het eindigt, bang voor waar het heen gaat en misschien ook wel verdrietig over dat de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn.

Tegelijkertijd is er meer berusting, acceptatie en focus. Focus om de ruimte die deze situatie mij geeft positief te gebruiken. Productief aan de slag te gaan met mijn eigen persoonlijke groei. De balans op te maken; waar kom ik vandaan, waar sta ik nu en waar wil ik heen. 

Ik hoop dat jij deze ruimte ook ervaart, gun ik je zo. Ook al heb je maar een fractie van je tijd hiervoor te besteden. Hoe druk je ook bent, investeer ook vooral nu in jezelf.

Waar ga jij vandaag focus op leggen? Blijf in verbinding met jezelf en je dierbaren.

– staystrong | staysane | staysafe –


Fyr Coaching gelooft vurig dat young professionals gebaat zijn bij meer zelfkennis, zelfliefde en richting vooral nu in de huidige prestatiemaatschappij.

Verbreed je perspectief, verduidelijk jouw stip aan de horizon en kom in beweging door middel van 1:1 coaching, trainingen of het Fyr op je koers 4 weken programma.

Benieuwd of coaching of het Fyr op je koers programma iets voor jou is kijk dan op https://www.fyrcoaching.nl/