Fyr Coaching - Verbreed je perspectief met het Fyr op je koers programma

Verbreed in vier weken je perspectief, verduidelijk jouw stip op de horizon en ga je eigen koers varen

Merk jij geregeld bij jezelf een zeurend onrustig gevoel doordat je niet weet wat je volgende stap zou moeten zijn qua werk, relatie of op persoonlijk vlak? Of vraag je je geregeld af wat je eigenlijk uit het leven wilt halen? Wacht dan niet langer en kom in actie.

Juist nu, in de huidige prestatiemaatschappij, is iedere young professional gebaat bij meer zelfkennis, zelfliefde en richting.

Wil jij de komende vier weken aan de slag met vragen zoals; Waar sta ik nu, waar kom ik vandaan en waar wil ik eigenlijk heen? Met andere woorden, wil jij je perspectief verbreden, je stip op de horizon verduidelijken en waar nodig je koers verleggen?

Voordelen van een heldere stip op de horizon:

¬ Krachtig keuzes maken

¬ Beter eigen grenzen bewaken

¬ Verklein het risico op overspanning, bore-out en burn-out

Doorloop dan nu het Fyr op je Koers Programma en ga op onderzoek uit. 

Waarom

Als je niet oplet, dan raast het leven voorbij, neem je niet de tijd om te kijken wat je nou echt wilt en wat je uit het leven wilt halen. Laat staan dat je geniet van de reis en stappen zet richting je dromen. Ontzettend zonde, toch?!

Met andere woorden, rem bewust af en creëer ruimte om bij deze belangrijke thema’s stil te staan. Ga op zoek naar wat je vormt, je drijft en welke koers daarbij past. Verduidelijk je stip op de horizon.

Soms moet je even afstand nemen om te kunnen groeien.

Voor wie

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor de young professional met de gedachte dat vooral in de huidige prestatiemaatschappij, jij als young professional, gebaat bent bij meer zelfkennis, zelfliefde en richting.

Merk jij dat:

¬ Je geen duidelijke richting in je leven hebt

¬ Je een ‘dertigersdilemma’ voelt naderen

¬ Je perspectief is veranderd na een ingrijpende gebeurtenis

¬ Het leven je opjaagt

Uiteraard is dit programma geschikt voor iedereen die meer in verbinding wil staan met zijn innerlijk kompas en zijn perspectief wil vergroten.

Wat houdt het programma in

Je doorloopt zelfstandig het programma in vier weken. Je gaat bewust vertragen en observeren. Om je heen kijken en naar binnen kijken. Reflecteren en analyseren. Verder durven dromen dan je ooit gedaan hebt.

Het programma leidt jou via prikkelende vragen langs een aantal cruciale onderwerpen die jou samen als persoon vormgeven. Onderwerpen zoals; je gedrag, je karakter, overtuigingen, talenten, valkuilen, je dromen en je angsten.

Hiermee heb je voldoende ingrediënten in handen om je richting en persoonlijke missie vorm te geven. Om de cirkel rond te maken stel je een duidelijk plan de campagne op, dat jou meer in lijn brengt met jouw stip op de horizon.

Maak het hele programma nog krachtiger door het af te ronden met een 1:1 sessie. Hierin gaan we aan de slag met inzichten die naar boven zijn gekomen en maken we je actie plan nog concreter. Zie het als een vliegende start op je nieuwe koers.

opbouw programma
WIE BEN JIJ

Inspiratie Creativiteit activeren

Kennen Wie ben je + waar sta je voor?

de bron

Activatie Waar krijg je energie van?

Kracht Waar ben je goed in + waar is ruimte voor ­ontwikkeling

DROMEN

Toekomst Waar wil je heen?

Realiteit Waar sta je nu?

KOERS

Uitdagingen Wat staat in de weg?

Creëren Persoonlijke Richting en Missie 

Bewegen Plan de campagne