Wil je een kennismaking inplannen of op een andere manier samenwerken?

Neem contact met me op dan plannen we vrijblijvend een gesprek in wanneer het jou uitkomt, of stel je vraag via onderstaand formulier.

FAQ

Kennismaking

We plannen eerst een gratis intake in. Hier leren we elkaar beter kennen en kijken we of er een match is. Een mini coaching call. Na een positieve kennismaking maak ik een voorstel met daarin aantal sessies, plan van aanpak en investering.

Afspraak annuleren

Wil je een geplande afspraak afzeggen? Tot 48 uur van te voren kun je kosteloos telefonisch annuleren, daarna wordt de sessie 100% in rekening gebracht.

Locatie

Fyr Coaching is gevestigd in Den Haag. We spreken af waar jij je prettig voelt. Dit kan zijn op je kantoor, een Coachhuis locatie, buiten in de natuur of online. 

Vergoeding

Vaak heeft je werkgever een persoonlijk ontwikkelings budget beschikbaar voor werknemers en kun je dit gebruiken voor een coaching traject.

Slide "Jean-Paul hielp mij met het beter begrijpen van mezelf en heeft me uitgedaagd om na te denken over een visie m.b.t. mijn rol als team lead; welke waarde wil ik toevoegen, waar wil ik heen met het team en hoe kan ik bijdragen aan de inhoudelijke en persoonlijke groei van de mensen in mijn team. Ik kijk terug op een fijn en leerzaam traject. Jean-Paul brengt een hoop ervaring en inzichten mee." — Mark van T., Teamlead - Lead Engineer, coachee, Amsterdam Slide “Jean-Paul geeft je inzicht in onderliggende belemmerende patronen en emoties, en leert je om die vervolgens om te buigen. Het heeft mij kracht en vastberadenheid geschonken, en daarmee regie over mijn leven als volwassene en professional.” — Marlice. D., Projectcoördinator, coachee, Amsterdam Slide “Door de open en uitdagende vragen had ik het gevoel dat ik zelf met oplossingen, verhalen en feedback kwam. Ik kreeg meer inzichten dan alleen de coachingsvraag en voelde mij echt begrepen. Met genoeg opdrachten om direct aan de slag te gaan kreeg ik na dit coachingstraject meer vertrouwen dat ik dit kan!” — Barbara. S.,Trade Marketing & E-commerce Specialist, coachee, Amsterdam