Fyr Coaching - Verbreed je perspectief en kom in beweging

De mens die groeit, is op weg naar zichzelf.”

— Piet Weisfelt
Vanaf de buitenkant heb je het als young professional vaak erg goed voor elkaar; een fijne baan, mooi huisje en een druk sociaal leven.

Toch schuurt het vaak van binnen. Denk aan negatieve gedachtes die je remmen, patronen uit het verleden die je belemmeren of moeite hebben met de druk van buitenaf.

Of je merkt een zeurend onrustig gevoel op doordat je niet weet wat je volgende stap moet zijn qua werk, relatie of …

Wil jij:

¬ Een voller en authentieker leven leiden?

¬ Weer de baas worden van je eigen leven?

¬ Hardnekkige patronen en overtuigingen inzichtelijk krijgen en ombuigen?

¬ Niet meer geremd worden door angst?

Zet dan nu die eerste stap.

Jezelf ruimte geven om serieuze stappen te maken op het gebied van persoonlijk leiderschap is misschien wel het grootste cadeau dat je jezelf dit jaar kan geven. Ben jij klaar voor een mooie reis? Ik help je graag op weg.

1:1 coaching

Samen kijken we naar de verschillende lagen onder je vraagstuk, en werk je naar een oplossing toe. Hierdoor leer je bewust keuzes te maken en zul je meer in je kracht komen te staan.

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld; loopbaan vraagstukken, omgaan met stress, beter werken in teamverband, zelfvertrouwen vergroten of beter leren omgaan met conflict.

 

Tijdens ons traject sta ik naast de 1:1 gesprekken ook voor je klaar als je tussendoor kort wil sparren, vastloopt of een zetje nodig hebt.

PLAN NU JE GRATIS INTAKE
Fyr op je Koers Programma

Wil je eerst zelfstandig aan de slag? Dan is het Fyr op je koers programma iets voor jou.

Verbreed in vier weken je perspectief, verduidelijk jouw stip op de horizon en ga je eigen koers varen door krachtig keuzes te maken

Een simpel programma dat snel naar de kern gaat, je zelfkennis vergroot en je tot actie aanzet.

GA NAAR HET PROGRAMMA
Praktisch

Bij coaching is elke persoon, elke coachvraag en elk coachtraject uniek. Een coachtraject is dan ook maatwerk. Als je interesse is gewekt, neem dan contact op om een vrijblijvend gratis online kennismakingsgesprek in te plannen. Dan bekijken we je vraagstuk en welk traject daar het beste bij past en of het van beide kanten klikt.

Een regulier traject beslaat gemiddeld vijf à zes gesprekken. Gesprekken duren gemiddeld een tot anderhalf uur met tussenpozen van twee weken. Online of offline (Coachhuis locatie of buiten in de natuur).

.

In de gesprekken gaan we aan de slag met je vraagstuk. Waar nodig krijg je huiswerk en ga je aan de slag met het oefenen van het geleerde en de nieuwe inzichten. Wil je meer weten over Fyr Coaching, kijk dan hier.

Wellicht kun je (gedeeltelijk) deze investering in je persoonlijke ontwikkeling vergoed krijgen door je werkgever. Steeds meer werkgevers stellen per werknemer een opleidingsbudget beschikbaar. Vaak kan je dit budget ook gebruiken voor coaching.