De mens die groeit, is op weg naar zichzelf.”

— Piet Weisfelt
Vanaf de buitenkant hebben we het vaak erg goed voor elkaar als young professional; een fijne baan, mooi huisje en een druk sociaal bestaan.
Toch schuurt het vaak van binnen. Denk aan negatieve gedachtes die je remmen, patronen uit het verleden die je belemmeren of moeite met de druk van buitenaf hebben.

Wil jij:

  • Een voller en authentieker leven leiden?
  • Weer de baas worden van je eigen leven?
  • Hardnekkige patronen en overtuigingen inzichtelijk krijgen en ombuigen?
  • Niet meer geremd worden door angst?

Zet dan nu die eerste stap.

Jezelf ruimte geven om serieuze stappen te maken op het gebied van persoonlijk leiderschap is misschien wel het grootste cadeau dat je jezelf dit jaar kan geven. Ben jij klaar voor een mooie reis? Ik help je graag op weg.

Personal coaching

Samen kijken we naar de verschillende lagen onder je vraagstuk, en werk je naar een oplossing toe. Hierdoor leer je bewust keuzes te maken en zul je meer in je kracht komen te staan.

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld; omgaan met stress, moeite met grenzen aangeven, omgaan met veranderingen, beter werken in teamverband, gebrek aan zelfvertrouwen of bang zijn voor conflict.

Burn-out – Overspannenheid coaching

We werken samen aan je energie opbouw en veerkracht. Inefficiënte patronen en overtuigingen maken we inzichtelijk en beginnen we om te buigen. Na dit traject, sta je weer in je kracht, kan je beter met uitdagingen omgaan en weet je waar je heen wilt. Geschikt voor degene die tegen de grens aanloopt of er overheen is gegaan.

Fyr Coaching gelooft dat een holistische aanpak tot een korter, sterker en duurzamer herstel zal leiden. Via het Fyr Collectief heb je toegang tot experts uit andere disciplines, zoals ontspanning, voeding en sport. Meer info over het Fyr Collectief.

Praktisch

Bij coaching is elke persoon, elke coachvraag en elk coachtraject uniek. Een coachtraject is dan ook maatwerk. Als je interesse is gewekt, neem dan contact op om een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten via telefoon of Skype in te plannen. Dan bespreken we je vraag, hoe ik je eventueel daarmee kan helpen, welk traject het beste past en of het van beide kanten klikt.

Een regulier traject beslaat gemiddeld 5 à 6 gesprekken, een burn-out traject eerder 8 à 9 gesprekken. Gesprekken duren gemiddeld 1 tot 1.50 uur, met tussenpozen van 2 weken en vinden ergens binnen of buiten in de natuur plaats in Amsterdam.

.

In de gesprekken gaan we aan de slag met je vraagstuk. Waar nodig krijg je huiswerk en ga je aan de slag met het oefenen van het geleerde en de nieuwe inzichten. Wil je meer weten over Fyr Coaching, kijk dan hier.

Wellicht kun je (gedeeltelijk) deze investering in je persoonlijke ontwikkeling vergoed krijgen door je werkgever. Steeds meer werkgevers stellen per werknemer een opleidingsbudget beschikbaar. Vaak kan je dit budget ook gebruiken voor coaching.